Wij geven onze kennis graag door!

Bij Millart loop je letterlijk gemakkelijk binnen. En zij die dat deden kennen ook de oorsprong van onze naam. De studio is namelijk ondergebracht in de benedenbouw van een oude korenmolen. De geschiedenis van De Vlijt staat hier letterlijk op de wanden geschreven. En een oud molenaarsgezegde dragen we nog altijd dicht aan het hart: De molen draait niet met de wind die voorbij is. Ofwel: je moet de gelegenheid benutten op het moment dat deze zich voordoet. In het reclamevak doen we het niet anders. Gaan we zelfs een belangrijke stap verder. Als de gelegenheid er niet is, dan helpen wij u die creëren…

We zijn erkend leerbedrijf en we willen graag onze kennis doorgegeven. Je krijgt bij ons alle tijd voor je producten want we vinden dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Onder toezicht van ons team wordt je klaargestoomd voor de volgende fase in je opleiding. Er is bij Millart altijd plaats voor één stagiair.

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek en volg jij de opleiding mediadesigner mbo niveau 4 of soortgelijk dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Stuur je sollicitatie en online portfolio naar info@millart.nl en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek.

Erkend leerbedrijf

Niet zomaar een naam

Als reclamebureau genieten we al velen jaren lokale bekendheid. Lokaal, maar met een groeiende uitstraling. We hebben op ons vakgebied zoals dat heet ‘een goede naam’. En daarin schuilt tevens een grote uitdaging. Want een goede naam moet je verdedigen, steeds opnieuw verdienen. Een uitdaging die we graag dagelijks aangaan. Millart, en alles waar het voor staat, is een naam die we koesteren!

Wij werken o.a. voor