Millart Creatieve Communicatie

Online producten

Nieuwsbrieven

Simpel en snel: door het verzenden van e-mail nieuwsbrieven naar uw doelgroep genereert u op een snelle wijze exposure. We werken uitsluitend met AVG-gecertificeerde onlinesoftware-aanbieders zoals MailChimp en LaPosta.

Social Media

Sociale Media, als Facebook en Instagram is inmiddels volledig geïntegreerd in de huidige samenleving. We kunnen niet meer zonder, lijkt het, dus biedt dit kansen voor het bereik van uw boodschap. Mill.Art helpt u om via Instagram, Twitter, Facebook of andere sociale media uw doelgroep te bepalen. Wat u wil vertellen vertalen wij voor uw klanten in begrijpelijke en heldere (beeld)taal.

SEO (zoekmachine optimalisatie).

Om gevonden te worden door de zoekmachines is het belangrijk om de juiste zoekwoorden – afhankelijk van uw doelgroep – te gebruiken (Search Engine Optimization). Door het gebruik van SEO geschreven teksten wordt uw website beter gevonden door de zoekmachines. Wilt u snel resultaat en dat uw website gegarandeerd op een toppositie verschijnt in Google? Dan is adverteren in Google aan te raden. Millart werkt samen met gerenommeerde webmarketeers die hun kennis graag willen inzetten voor uw webresultaten.

APP

In de toekomst zal de smartphone steeds meer gebruikt worden. Met name door het grote aanbod in apps. Een app zorgt voor direct bereik van de bijpassende doelgroep.

Jaarverslag PF PostNL
Business Club Meppel
Bijlsma & vd Linde
Pitch & Putt

Niet zomaar een naam

Als reclamebureau genieten we al velen jaren lokale bekendheid. Lokaal, maar met een groeiende uitstraling. We hebben op ons vakgebied zoals dat heet ‘een goede naam’. En daarin schuilt tevens een grote uitdaging. Want een goede naam moet je verdedigen, steeds opnieuw verdienen. Een uitdaging die we graag dagelijks aangaan. Millart, en alles waar het voor staat, is een naam die we koesteren!

Wij werken o.a. voor