Internetmarketing

U wilt dat uw website of webshop gevonden wordt door de huidige zoekmachines zoals Google. En dan het liefst op de eerste pagina van de zoekmachine. Geen eenvoudige taak gezien de hoeveelheid websites en webshops op internet, maar wij gaan die uitdaging graag aan! Om deze klus te klaren, werkt Millart samen met een professioneel internetbureau. Zodoende beschikken wij over de juiste middelen om ervoor te zorgen dat uw website of webshop optimaal rendeert. Daarnaast kunnen wij een online marketingcampagne voor u ontwikkelen en u ondersteunen bij het inzetten van online marketing.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Simpel en snel: door het verzenden van e-mail nieuwsbrieven naar uw doelgroep genereert u snel meer omzet. Met een e-nieuwsbrief module kunt u simpel en snel professionele nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Wij leggen u graag uit hoe deze module werkt en gekoppeld kan worden aan uw website of webshop.

Social Media

Social Media

Sociale Media is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Zowel privé als zakelijk. Mill.Art helpt u om Twitter, Facebook of andere sociale media te integreren in uw website of webshop. Daarbij helpen wij u om bewust om te gaan met deze sociale media.

SEO (zoekmachine optimalisatie).

SEO (zoekmachine optimalisatie).

Om gevonden te worden door de zoekmachines is het belangrijk om de juiste zoekwoorden – afhankelijk van uw doelgroep - te gebruiken (Search Engine Optimization). Door het gebruik van SEO geschreven teksten wordt uw webshop of website succesvol gevonden door de zoekmachines. Wilt u snel resultaat en dat uw website of webshop gegarandeerd op een toppositie verschijnt in Google? Dan is adverteren in Google aan te raden. Hierdoor wordt uw site of shop namelijk direct zichtbaar voor uw doelgroep. U betaalt per klik.

APP

APP

In de toekomst zal de smartphone steeds meer gebruikt worden. Met name door het grote aanbod in apps. Een app zorgt voor direct bereik van de bijpassende doelgroep.