Mobile first

Millartonline’s “mobile first” webdesign biedt tal van voordelen:

  1. Verbeterde mobiele ervaring: Met een focus op mobielvriendelijkheid zorgen we ervoor dat uw website op smartphones en tablets soepel en aantrekkelijk werkt. Dit vergroot de tevredenheid van mobiele bezoekers.
  2. Betere SEO ranking: Zoekmachines waarderen mobielvriendelijke websites hoger en belonen ze met hogere rangschikkingen in zoekresultaten. Dit leidt tot meer organisch verkeer.
  3. Verhoogde conversies: Een optimale mobiele ervaring betekent dat bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren, informatie kunnen vinden en acties kunnen ondernemen, wat leidt tot hogere conversiepercentages.
  4. Snellere laadtijden: Mobile First-ontwerpen zijn meestal lichter en sneller, wat de laadtijden verkort. Snellere laadtijden zijn van cruciaal belang voor zowel gebruikerservaring als SEO.
  5. Breder publiek: Aangezien steeds meer mensen hun smartphones gebruiken om online te gaan, bereikt u met een mobielvriendelijke website een breder publiek.
  6. Toekomstbestendigheid: Het ontwerp van Mobile First is gericht op de toekomst, omdat het inspeelt op de voortdurende groei van mobiel internetgebruik.
  7. Positief merkimago: Een mobielvriendelijke website toont betrokkenheid bij moderne technologie en gebruikersbehoeften, wat het imago van uw merk versterkt.
  8. Concurrentievoordeel: Als uw concurrenten niet mobielvriendelijk zijn, plaatst u zichzelf in een gunstige positie om marktaandeel te veroveren.

Millartonline begrijpt het belang van Mobile First webdesign en staat klaar om u te helpen een mobielvriendelijke, responsieve website te creëren die uw online aanwezigheid versterkt en uw doelen bereikt.

Jaarverslag PF PostNL
Business Club Meppel
Schiphorst installatie
Pitch & Putt
J van der Linde – administratie en advieskantoor

Niet zomaar een naam

Als reclamebureau genieten we al velen jaren lokale bekendheid. Lokaal, maar met een groeiende uitstraling. We hebben op ons vakgebied zoals dat heet ‘een goede naam’. En daarin schuilt tevens een grote uitdaging. Want een goede naam moet je verdedigen, steeds opnieuw verdienen. Een uitdaging die we graag dagelijks aangaan. Millart, en alles waar het voor staat, is een naam die we koesteren!

Wij werken o.a. voor