Millart Creatieve Communicatie

Interactieve documenten

Epub

Wilt u een interactief document op een tablet soepel laten werken, dan kunnen wij uw document als een e-pub bestand aanleveren. Dit interactieve bestand wordt toegevoegd aan uw bibliotheek is daarom ook offline te bekijken.

Download de onderstaande epub eens als voorbeeld.

 

Interactieve pdf

Uitgebreide informatie op een compacte en leesbare manier weergeven. Dé uitdaging voor menig communicatiespecialist die een boodschap wil overbrengen die ook blijft hangen bij de lezer. Heldere beeldtaal met illustraties en graphics ondersteunt hierbij. Fraai vormgegeven is deze interactieve pdf op iedere laptop of desktop te bekijken.

Download de onderstaande pdf eens als voorbeeld.

 

Invulbare PDF

Voor formulieren en enquetes is de invulbare pdf een handig medium, hierin kunnen we invulvelden toepassen van verschillende formaten en maximaal aantal tekens. Checkboxes, keuzelijsten en digitale handtekeningen zijn mogelijkheden binnen een invulbare pdf.

Download de onderstaande pdf eens als voorbeeld.

 

Jaarverslag PF PostNL
Business Club Meppel
Bijlsma & vd Linde
Pitch & Putt

Niet zomaar een naam

Als reclamebureau genieten we al velen jaren lokale bekendheid. Lokaal, maar met een groeiende uitstraling. We hebben op ons vakgebied zoals dat heet ‘een goede naam’. En daarin schuilt tevens een grote uitdaging. Want een goede naam moet je verdedigen, steeds opnieuw verdienen. Een uitdaging die we graag dagelijks aangaan. Millart, en alles waar het voor staat, is een naam die we koesteren!

Wij werken o.a. voor