Millart Design + Communicatie

Interactieve documenten

Epub

Een interactief document voor een tablet wordt gebouwd en geleverd als ePubbestand. Dit interactieve bestand wordt toegevoegd aan uw bibliotheek is daarom ook offline te bekijken.

Voorbeeld hieronder

 

Interactieve pdf

Uitgebreide informatie op een compacte en leesbare manier weergeven zodat het blijft hangen bij de lezer. De uitdaging voor menig communicatiespecialist die een boodschap wil overbrengen. Heldere beeldtaal met illustraties en graphics ondersteunt hierbij. Fraai vormgegeven is deze interactieve pdf op iedere laptop of desktop te bekijken.

Voorbeeld hieronder

 

Invulbare PDF

Voor formulieren en enquetes is de invulbare pdf een praktisch middel. Hierin kunnen we invulvelden toepassen van verschillende formaten en maximaal aantal tekens. Eventueel voorzien van checkboxes, keuzelijsten en digitale handtekeningen.

Voorbeeld hieronder

 

Jaarverslag PF PostNL
Business Club Meppel
Schiphorst installatie
Pitch & Putt
J van der Linde – administratie en advieskantoor

Niet zomaar een naam

Als reclamebureau genieten we al velen jaren lokale bekendheid. Lokaal, maar met een groeiende uitstraling. We hebben op ons vakgebied zoals dat heet ‘een goede naam’. En daarin schuilt tevens een grote uitdaging. Want een goede naam moet je verdedigen, steeds opnieuw verdienen. Een uitdaging die we graag dagelijks aangaan. Millart, en alles waar het voor staat, is een naam die we koesteren!

Wij werken o.a. voor