Millart Creatieve Communicatie

Interactieve documenten

Epub

Wilt u een interactief document op een tablet soepel laten werken, dan is de keuze voor een pub bestand een verstandige keuze, deze bestanden kunnen worden toegevoegd aan een bilbiotheek en zal bewaard worden en dus zonder internetverbinding blijven werken.

Download de onderstaande epub eens als voorbeeld.

 

Interactieve pdf

Voor desktop pc’s is het gebruik van een interactieve pdf een goede keuze. Van een erg uitgebreide infographic kan met behulp van pop-ups en links een overzichtelijk document worden gemaakt. Geheel naar uw wens verzorgen wij interactieve pdf bestanden.

Download de onderstaande pdf eens als voorbeeld.

 

Invulbare PDF

Voor formulieren en enquetes is de invulbare pdf een handig medium, hierin kunnen we invulvelden toepassen van verschillende formaten en maximaal aantal tekens. Checkboxes, keuzelijsten en digitale handtekeningen zijn mogelijkheden binnen een invulbare pdf.

Download de onderstaande pdf eens als voorbeeld.

 

Jaarverslag Pensioenfonds PostNL
Business Club Meppel
Bijlsma & vd Linde

Niet zomaar een naam

Als reclamebureau genieten we al velen jaren lokale bekendheid. Lokaal, maar met een groeiende uitstraling. We hebben op ons vakgebied zoals dat heet ‘een goede naam’. En daarin schuilt tevens een grote uitdaging. Want een goede naam moet je verdedigen, steeds opnieuw verdienen. Een uitdaging die we graag dagelijks aangaan. Millart, en alles waar het voor staat, is een naam die we koesteren!

Wij werken o.a. voor