Vanaf 2 januari 2020 een nieuw adres

Van Sluisgracht naar Gasgracht

Millart en Molen de Vlijt zijn al 20 jaar lang onafscheidelijk, want de naam Millart is tenslotte ook gebaseerd op de bijzondere huisvesting. Maar toch gaan Millart en Molen de Vlijt als goede vrienden uit elkaar. De eigenaars Rob en Elly zijn na 20 jaar wonen en werken op dezelfde locatie toe aan een volgende stap en worden privé en zaken van elkaar gescheiden.

Een kantoor in een molen is uniek, dus het vinden van een geschikte nieuwe locatie voor Millart was een uitdaging. Gelukkig heeft Meppel meer unieke locaties, waaronder het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Gasfabriek‘ aan de Gasgracht. De Gasfabriek staat bekend door het stoere industriële design van het interieur en de bijzondere buitenkant, door B+O architecten ontwikkeld. De Gasfabriek wordt voor Millart de nieuwe locatie en mogen we er 2 ruime kantoren op de eerste verdieping betrekken.

Alle vertrouwde namen, Arjen, Irfaan, Tim, Rob en Elly zijn ook op de nieuwe locatie weer bereikbaar en ook de naam Millart verhuist met ons mee. Kortom, 2020 start voor Millart op een nieuw adres in een inspirerende en creatieve omgeving. Kom eens langs, je bent van harte welkom!

Nieuw adres:
Millart Creatieve Communicatie
Gasgracht 3f
7941 KG  Meppel
0522 242426

Wij werken o.a. voor